Майбутнє паломництво зрадниці Тодоренко

З початку війни одеситка Тодоренко швидко забула про своє коріння та стала на сторону свого росіянина чоловіка. Українці давно поставили на ній хрест, мовляв, хай далі замовчує про війну на батьківщині задля своєї вигоди. 

На днях Регіна повідомила, що хоче відвідати Одесу. Така новина здивувала українців. 

Регіна опублікувала фото з Одеси та відповіла на коментарі підписників. Наприклад, що вона точно збирається відвідати Одесу. Ще з початку війни Тодоренко виступає за “мир”, а тому навіть складно уявити, як Тодоренко може взагалі потрапити до України. 

Чи варто взагалі говорити в сім'ї свою політичну позицію, обговорювати її? Бо в нас із Владом зараз... ми зрозуміли, що нам важко прийти до консенсусу, ми з ним у різних становищах абсолютно. І позиції в нас не в усьому збігаються. Ми наклали вето на будь-які політичні розмови, тому що це руйнує нашу сім'ю, а ми дуже хочемо згуртуватися, ми дуже хочемо бути разом і надалі, та кохати одне одного як в обітниці – в радості, в хворобі, і в бідності, і в кризі, і в усьому іншому.

Варто розуміти, що батьки Регіни до останнього часу мешкали в Одесі, проте, за чутками, вони покинули Україну кілька місяців тому.