Колишній чоловік Брітні Спірс намагався зірвати її весілля

Весілля американської співачки Брітні Спірс та фітнес-інструктора Сема Асгарі проходило в обстановці суворої таємності. Проте навіть такі обмежувальні заходи не забезпечили повної безпеки.

Відразу після того, як Брітні Спірс позбавилася багаторічної опіки свого батька, вона побралася зі своїм коханим – Семом Асгарі. Батько суворо забороняв їй виходити заміж і народжувати дітей.

Фанати Брітні з нетерпінням чекали на одруження. Однак були й побоювання – чи не «зіскочить» Асгарі? Незважаючи на те, що пара разом вже з 2016 року, багато хто досі підозрює молодого красеня-тренера в користі. І небезпідставно. Під час підписання шлюбного договору Сем Асгарі захотів отримати по 5 мільйонів доларів за кожен прожитий рік у разі наступного розлучення.

Проте Брітні не загострювала увагу на подібних формальностях. Весілля пройшло у розкішному особняку Лос-Анджелеса. На території поставили величезний намет, оздоблений квітами, на вантажівках привезли карети, запряжені білими кіньми.

Перед самою урочистістю стався неприємний скандал. На весілля без запрошення з'явився перший чоловік Брітні Джейсон Александер. Ще коли стало відомо про заручини, Джейсон почав роздавати інтерв'ю, переконуючи пресу в тому, що не вірить у ці почуття, ні в майбутній шлюб. Він увірвався в будинок, у якому готувалася церемонія, і почав всюди шукати Брітні, паралельно знімаючи те, що відбувається, на камеру. Організатори весілля викликали поліцію. Тільки вона змогла втихомирити і відвезти Джейсона.