Це тільки дресування та собачі паспорти, - у Києві пройшов марш за права та свободу українців (відео)

3 листопада в Києві пройшов мітинг так званих "антиваксів" - людей, які відмовляються від COVID-вакцинації та відчайдушно доводять суспільству свої помилкові переконання про "чипування" та інші фейки.

Люди без масок збиралися на площі біля Верховної Ради.

Як пройшов марш "За права"?

Антивакцинатори зібралися в центрі Києві з самого ранку. Вони заздалегідь планували мітинг і всіма правдами й неправдами добиралися до столиці з різних куточків України. Люди "озброїлися" плакатами з різними написами, які часом вражали абсурдністю. 

У Facebook користувачі активно діляться гаслами й кричалками, які прославлялися на мітингу - за правду й права!

"Може ми гідні цих собачих паспортів? Я думаю, ні! Багато людей стали чєлавєками, вони розуміють, що ні, це тільки дресування, введення в концтабір"!

"Вас опустили вже на рівень фізособи, наступний рівень - собачі паспорти, рівень тварини"!

"Я думаю, що тут пускають проти нас якісь хвилі, як це роблять у Львові, які можуть розпилювати прямо зараз, тому що люди прийшли. Там якась машина з бочкою їхала, щось кропила. Ми для них непотріб, для цих чинуш"!

"Вбиті вакцинами, забиті в лікарнях, принесені в якості жертвопринесення! Я попрошу чоловіків зняти головні убори - у нас хвилина мовчання в пам'ять про загиблих, вони - жертви геноциду проти людей у всьому світі".

Після цього противники вакцинації дійсно оголосили хвилину мовчання на згадку про тих, "хто убитий вакциною".

"Потроху, крок за кроком, вони забирають наші права, наші свободи. Вони нас як жабку підсмажують, не поспішаючи, поступово, потроху - спочатку два тижні карантину, потім масочки"!

На мітингу з'явилася і Надія Савченко, яка заявила, що підтримує акцію і переконана, що держава порушує права людини: право на роботу, на освіту!