Центральний вокзал Нью-Йорка паралізували протестувальники

У США, 27 жовтня, відбувся протест на Центральному вокзалі Нью-Йорка, який змусив закрити цей найжвавіший транспортний хаб у країні. Протестувальники вимагали припинення вогню в Секторі Гази. Організація Jewish Voice for Peace була зацікавлена у проведенні сидячого страйку. Нью-Йоркське транспортне управління повідомило, що вокзал не працюватиме до подальшого повідомлення.

За кадрами, знятими очевидцями та опублікованими у соцмережах, видно, як поліцейські закладають кайдани на протестувальників та ведуть їх з вестибюлю вокзалу. Поки поліція не надала жодної інформації щодо кількості затриманих осіб.

7 жовтня, терористи з ХАМАСу розпочали вторгнення до Ізраїлю, викрадали та вбивали мирних жителів, і публікували відеозаписи своїх звірств у соцмережах.

Вночі, 27 жовтня, сильний вибух стався у єгипетському місті Таба, що розташоване на березі Червоного моря. Зараз відомо, що є шість постраждалих. Таба знаходиться поруч з кордоном, недалеко від ізраїльського міста Ейлат. Відстань між Сектором Гази та Табою становить приблизно 220 км.

Вибух стався біля медичного закладу, при чому житлова будівля також постраждала. Армія оборони Ізраїлю повідомила, що вони відомі про "інцидент".

Причиною вибуху є ракета, яка впала, і це пов'язано з війною між Ізраїлем та ХАМАСом. Однак ще невідомо, чи було це випадковим або цілеспрямованим ударом.