Чому чоловік-мільйонер забороняє Іванні Онуфрійчук вести зіркове життя

У новому сезоні шоу "Танці з зірками" ведучою голдруму стала Іванна Онуфрійчук. Як виявилося, її чоловік-мільйонер Алмаз був проти такої роботи коханої. Про це вона розповіла в шоу «Зірковий шлях».

Телеведуча довгі роки мріяла стати учасницею танцювального шоу і виходити на паркет з хореографічними постановками, але коли продюсер розглянув її кандидатуру — вона відмовилася. 

Чому так сталося дівчина розповіла в коментарі:

"Цей проєкт вимагає повної віддачі, люди готуються до нього за пів року, за рік. Я не готова приїхати сюди на три місяці та зовсім не бачити свого чоловіка. Для нього це буде катастрофа".

Проти того щоб Іванна виступала в парі з танцюристом і з'являлася в шоу в гарячих образах проти виступив і її чоловік Алмаз.

"Мій чоловік дуже владний, ревнивий. Йому важко уявити мене на голові у якого-небудь танцівника в шпагаті або іншу танцювальну близькість", - сказала Онуфрійчук.

Пізніше знаменитості надійшла пропозиція замінити Тіну Кароль в якості ведучої проєкту та очолити голдрум. Думка чоловіка Іванни знову стала перепоною для її мрії.

"У мене не буде дружини на вихідних, як я буду жити", — процитувала вона обранця.

На думку мільйонера намагалися вплинути мама телеведучої, сестра, друзі та не тільки. Але Іванна пішла наперекір коханому й погодилася на пропозицію.

"Так, кохана, ти крута. вітаю", — відреагував Алмаз на рішення дружини.

"У нього параноя, що проекти за проектами затягнуть, і ми втратимо час. Я вважаю, що багатофункціональна жінка, і здатна робити все одночасно", —  пояснила Іванна.