Чи мають жінки захищати чоловіків від ТЦК? У мережі розгорілася суперечка

Жінка захищає чоловіка щасливою усмішкою
Жінка захищає чоловіка щасливою усмішкою

У мережі осуджують жінок, які перешкоджають призовникам у виконанні військової служби. Блогер Влад Якушев звернувся до цих жінок у своєму пості, критикуючи їх необдумані дії.

За Якушевим, ці жінки переживають за своїх дітей, але не переживають за солдатів, які знаходяться на передовій і ризикують своїм життям. Чому мають бути особливість для тих, хто ухиляється від служби, і чому їхнє життя важливіше за життя справжніх героїв?

«Може і вони чиїсь діти? Чим той, кого ви рятуєте від армії, кращий за тих, хто вже у ЗСУ? Чому він має бути у мирному місті, а вони в окопах? Чому його життя цінніше за життя тих героїв? Ви хочете, щоб після перемоги переважав такий генофонд? Бажаєте вашій доньці вийти заміж за боягуза, тюхтія, мамину квіточку?», — запитує блогер.

За словами Якушева, ці жінки не тільки допомагають ухилянтам, але і викривляють жінок та матері, які чекають своїх синів і чоловіків з війни. Він закликає подумати про те, як вони зможуть дивитись їм у вічі.

Блогер також осуджує жінок, які б'ють і ображають працівників, говорячи про те, що українські воїни не відповідають на приступи агресії. Він попереджає, що такі дії сприяють знекровленню української армії та можуть призвести до жахливих наслідків для цих жінок.

«Давайте, допомагайте ворогу зривати мобілізацію, сприяйте знекровленню українського війська і опинитесь обличчя до обличчя з російським солдатом, який не роздумуючи вдарить вас у голову прикладом. Бажаєте долі зґвалтованих та закатованих жінок з українських міст, захоплених ворогом? Хто вас захистить? Отой, кому ви допомогли і який з лементом біжить по вулиці?», — запевняє Якушев.

Також блогер наголошує на тому, що ганьба ухилянта добре відома його родичам, знайомим та сусідам. Він попереджає жінок, що навіть після закінчення війни, ця ганьба не мине хворого, і всі будуть знати про їхні дії.

Пост Якушева викликав великий резонанс в мережі. Деякі користувачі вважають, що жінки, які перешкоджають призовникам, працюють на боці ворога, а інші захищають тих, хто не хоче йти військовою службою і переживає за своїх дітей.

Нагадаємо, у Хусті жінки перешкодили мобілізації священиків. Це сталося після того, як співробітники взяли їх на медогляд та мобілізацію. Відповідь від місцевих жителів була блокування доріг та співання молитв під будівлею РЦКК.

В окрім цього, у період дії воєнного стану в Україні, було викрито понад 600 злочинних груп, які організовували незаконний виїзд чоловіків мобілізаційного віку за кордон. Проте, правоохоронці роблять все, щоб запобігти таким випадкам.

На прикладі Хуста, ми бачимо, як жінки перешкоджають військовим у виконанні обов'язків, але це неправильно і шкідливо для нашої держави. Воїни захищають Україну і ризикують своїм життям, і ми повинні підтримувати їх, а не заважати.

Читайте також

Що подивитись в Ірландії за 4 дні
сьогодні, 17:50 26 переглянули
Що подивитись в Ірландії за 4 дні