«Чистої води шахрайство». Київські таксисти на вокзалі обурили відому акторку

Злочинні таксисти на вокзалі напали на акторку
Злочинні таксисти на вокзалі напали на акторку

Українська акторка, телеведуча Римма Зюбіна зазначила своє обурення через завищені ціни на таксі біля залізничного вокзалу в Києві. Вона опублікувала заяву у Facebook.

За словами акторки, таксисти на залізничному вокзалі пропонують дуже високі ціни за свої послуги.

Таксі на залізничному вокзалі в Києві – це жах і сором! Йду з поїзда і на світлофорі на розі Саксаганського/Петлюри звертається до мене молода мама з двома дітками: "Підкажіть, а як я можу піймати таксі? Ми два роки тут не були. Нам на вулицю Волинську їхати. Там біля вокзалу сказали "1000 грн", потім "800", а я кажу – "давайте 400". А таксист каже "Я за 400 не поїду"”, – розповіла Римма Зюбіна.

Актриса допомогла молодій матусі викликати таксі за гораздо меншу суму: "Я викликала таксі за 140 грн".

Римма Зюбіна висловлює своє обурення з приводу завищених цін на таксі та називає цю ситуацію шахрайством: "Почекала поки приїде, посадила Олену з дітками в машину. Вони сонні, втомлені. Поїхали, а я йду і думаю "Коли це скінчиться? Я це з першого свого візиту в Київ спостерігаю. Оцей розводняк. На кого це розраховано? Чому якесь бидло дозволяє собі відчувати себе вище за інших людей? Це чистої води шахрайство і ніякої відповідальності! Вас вітає столиця України – центр Європи... звучить мелодія".

Користувачі соціальних мереж зазначають, що ситуація з завищеними цінами на таксі поширена у кожному українському місті.

Нагадаємо, що навіть під час війни в Києві зростають ціни на оренду житла. Вартість з початку року підвищилася майже на 50%. Оренда квартир у Києві за останні пів року подорожчала майже на 7,6 тис. грн (це стосується загальної вартості всього доступного житла на ринку, безрахункованих за кількістю кімнат).

Читайте також