CNN про книгу Вудварда: Залаштунки підготовки США до війни РФ проти України і про що Харріс попередила Зеленського

Книга Вудварда про підготовку США до війни
Книга Вудварда про підготовку США до війни

У своїй новій книзі журналіст Боб Вудвард розкриває подробиці підготовки адміністрації Байдена до вторгнення Росії в Україну та їхньої взаємодії з ключовими фігурами конфлікту. За даними CNN, президент США Джо Байден використовував різкі висловлювання, описуючи Путіна та інших світових лідерів. Книга також розкриває розмови між Байденом і Путіним, де обговорювалося питання наростаючої загрози ядерної війни. Крім того, книга розкриває таємні контакти між колишнім президентом Трампом і Путіним. Видання також пише про зустріч віце-президента Гарріс з президентом Зеленським, на якій було дано попередження про неминуче вторгнення Росії.

Згідно з книгою, влада США отримала дані розвідки, які свідчили про плани Росії вторгнутися в Україну. Президент Байден та його радники спочатку важко уявляли собі масштаби загрози. Але пізніше Байден нагадав Путіну, що неможливо провести ядерну війну. Книга також розкриває подробиці зустрічей та розмов між Байденом і Путіним.

Крім того, книга розкриває таємну посилку Трампа до Путіна в 2020 році, коли Трамп відправив йому купу тестових машин для виявлення COVID-19. Трамп просив Путіна утриматися від розповіді про це, щоб уникнути негативних наслідків.

Нова книга Вудварда розкриває багато деталей про підготовку адміністрації Байдена до вторгнення Росії та їхньої взаємодії з Путіним. Вона також ставить під сумнів провідних світових лідерів та розкриває таємниці відносин між Трампом і Путіним.

Читайте також