Чому батьки обирають Британську Міжнародну школу?

Все більше уваги батьки приділяють навчанню дітей англійській мові. Акцент на білінгвальну школу часто стає нагальною потребою. Важливим є й навчальна програма підготовки, оскільки існують національні особливості освіти. Британська міжнародна школа займає гідне місце серед закладів освіти. Її кампуси знаходяться в Києві та Дніпрі (britishschool.ua/uk/dnipro/).

Відмінності Британської міжнародної школи

English School in Kyiv – популярний запит. Школа як приватний заклад діє за стандартами Ради британських міжнародних шкіл. Рівень підготовки рівний приватним школам Великобританії. Інші переваги школи полягають у наступному:

  1. Прийом учнів у віці від 3 до 18 років. Є школа раннього розвитку – дитсадок та підготовчий клас, молодші класи з 5 до 10 років, і середня школа.
  2. Вивчення англійської з носіями. Вчителі сприяють засвоєнню мови дітьми у ранньому віці при створенні мовного середовища.
  3. Всебічний розвиток дитини. Фокус роблять на розвитку загальної ерудиції, талантів, індивідуальних навичок та інтересів.
  4. Отримання міжнародного й українського дипломів про середню освіту державного зразка.
  5. Можливість вступу до міжнародних або національних вишів. Випускники мають високий рівень підготовки.
  6. Доступ до системи онлайн-навчання. Це гарантує відсутність паузи в навчанні.

Система освіти дає успішний старт для майбутньої кар'єри.

Вимоги до учнів щодо вступу у приватну школу

Всім претендентам пропонується співбесіда. Вона допомагає виявити здібності та проблеми щодо засвоєння програми. До дитсадка приймають дітей із будь-яким рівнем володіння англійською. У випадку проблем із соціалізацією або засвоєнням матеріалу дитина зустрічається з фахівцем із особливих освітніх потреб. Дирекція приймає рішення на основі його рекомендацій.

Розподіл за класами визначається строго за віком на 1 вересня. Адміністрація вважає, що така класифікація показує соціальну, емоційну та академічну готовність дитини до школи.

Перевіряються записи рівня успішності в попередньому місці навчання, рівень володіння англійською. Якщо документів немає, потрібна офіційна співбесіда для оцінки здатності навчання за програмою школи.

Вартість навчання в English School

Якщо діти перед вступом у приватну школу готуються до співбесіди або тесту, то батьки замислюються про фінансову сторону питання й цікавляться вартістю навчання в Британській міжнародній школі. Детальну інформацію можна отримати за телефонами, залишивши заявку на сайті школи або при очній зустрічі з адміністратором. Вартість змінюється залежно від форми навчання, віку дитини, класу, курсу валюти. Фахівці нададуть всі потрібні дані за вашим запитом.