Чому ваш шампунь не справляється з лупою?

Чому ваш шампунь не справляється з лупою?
Чому ваш шампунь не справляється з лупою?

Лупа — доволі поширена проблема. Одні, помітивши на голові лусочки шкіри, чекають, коли проблема пройде сама, інші одразу ж спішать в аптеку в пошуках спеціального засобу. Чи потребує лупа спеціальної терапії та чому не всі шампуні допомагають в боротьбі з цією проблемою?

Шампунь проти лупи: чим особливий?

Коли на шкірі голови з’являються дрібні лусочки, це не тільки неестетично. Часто такий симптом супроводжується ще й сильним свербінням. Лупа може виникати з різних причин. Найчастіше це:

  • надмірна активність сальних залоз;
  • специфічні імунні реакції організму у відповідь на контакт з грибками;
  • інфікування шкірного покриву дріжджовими грибками типу Malassezia.

Щоб позбутися проблеми, викликаної такими причинами, потрібні спеціальні засоби проти лупи. Від звичайних шампунів вони відрізняються складниками. Зазвичай вони містять протигрибкові та протимікробні компоненти, а також речовини, які нормалізують секрецію підшкірного сала. Одні з найкращих шампунів для усунення лупи, спричиненої різними факторами, виробляє міжнародний бренд Vichy.

Який засіб проти лупи вибрати?

Vichy — компанія, яка є одним зі світових лідерів в сегменті дерматокосметики. Бренд займається створенням гіпоалергенних косметичних засобів для догляду за шкірою та волоссям. В косметиці Vichy використовуються формули, які дозволяють не просто маскувати косметологічну проблему, а досягати терапевтичних результатів. Для усунення лусочок на шкірі голови компанія створила лінійку шампунів Dercos з клінічно доведеною ефективністю.

Вже після першого використання засобу для догляду за волоссям кількість лусочок суттєво зменшується, а після місячного курсу неприємні симптоми зникають повністю. Крім того, компанія провела дослідження, в ході яких з’ясувалося, що інгредієнти, які містяться в шампунях Dercos, служать свого роду профілактикою повторного виникнення проблеми впродовж наступних 6 тижнів.

Шампуні Vichy створені на основі термальної води, не містять шкідливих домішок, тому годяться навіть для щоденного застосування без ризику пересушити волосся чи шкіру. І це ще одна суттєва перевага, яка відрізняє косметику цього бренду від дешевих засобів для миття голови.