Де можна взяти безвідсотковий кредит

Тимчасові фінансові труднощі можуть спіткати будь-яку людину. Сьогодні кожен повнолітній громадянин України має можливість позичити гроші у  фінансових компаній під невеликий відсоток. Провідні мікрокредитні організації надають безвідсотковий кредит на картку. Для отримання коштів потрібно мати доступ до мережі інтернет та кілька хвилин вільного часу. Гроші на карту приходять протягом кількох хвилин.

Безвідсотковий кредит: особливості послуги та вигода для МФО

Коли людині не вистачає кілька тисяч гривень до зарплати, найпростішим рішенням стане оформлення безвідсоткового кредиту в мікрокредитній компанії. МФО пропонують такі умови обслуговування новим позичальникам, щоб розширити свою клієнтську базу. Інколи люди сумніваються в чесності кредитора, мотивуючи “нульові” позики невигідним продуктом для фінансової організації.

Оформляти безвідсотковий кредит абсолютно безпечно (за умови співпраці з надійною компанією). Реальна відсоткова ставка становить 0,01% за день користування коштами. Перевірити подорожчання позики можна на сайті за допомогою кредитного калькулятора. Також сума для повернення буде вказана у кредитному договорі.

На яких умовах видають безвідсотковий кредит

Усі повнолітні громадяни України, які мають банківську карту, джерело доходу, паспорт та код, можуть скористатися пропозицією від провідних мікрофінансових організацій. Кожна компанія встановлює власні правила видачі коштів, проте можна узагальнити умови кредитування.

  • Відсоткова ставка: 0,01% в день.
  • Сума: 100-30000 грн.
  • Термін користування коштами: 5-30 днів.
  • Плата за оформлення кредиту: відсутня.
  • Можливість пролонгації кредиту: так.
  • Обробка заявки: 5-15 хв.
  • Погашення боргу одним платежем.

Оформлення безвідсоткових позик відбувається без застави та залучення поручителів. Більше інформації про те, де зараз можна взяти кредит онлайн, можна дізнатися у дослідженні. Залежно від даних позичальника автоматизована програма перевірки може встановлювати кредитний ліміт на власний розсуд. Це означає, що не завжди МФО погоджує максимальний кредитний ліміт.

Успішний досвід кредитування: про що потрібно знати позичальникам

Сьогодні безвідсоткові позики є найвигіднішими серед кредитних продуктів, запропонованих МФО фізичним особам. Люди, які ніколи не користувалися онлайн кредитами, часто сумніваються у надійності послуги. Щоб не розчаруватися, потрібно врахувати кілька факторів.

Перш за все, позичальник повинен оцінювати своє фінансове навантаження та позичати суму, на яку доведеться витрачати не більше 30% доходу. Важливо вибрати надійного кредитора для співпраці. МФО повинна мати ліцензію від НБУ на здійснення фінансової діяльності. Це означатиме, що кредитор пропонує прозорі та чесні умови обслуговування.

Не завжди клієнти мають можливість вчасно повернути борг. Тому слід співпрацювати з компаніями, які пропонують пролонгацію (продовження терміну дії) кредиту, реструктуризацію боргу (збільшення терміну кредитування та зменшення щомісячного внеску).