День народження Ліни Костенко. Іван Малкович показав свіже фото легендарної поетеси

Український поет і директор видавництва "А-ба-ба-га-ла-ма-га" Іван Малкович щиро привітав Ліну Костенко з днем народження. Світлина двох поетів була опублікована у соціальних мережах видавництва.

Іван Малкович зазначав: "Привітав Українську поетичну легенду орхідеями під колір її книжки, яка розійшлася накладом у майже 250 тисяч примірників! Многая літа, наша неповторна Королево!"

В видавництві додали, що Ліна Костенко надихає і підтримує своїм Словом мільйони українців, а вони віддячують їй щирою любов'ю.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений А-БА-БА-ГА-ЛА-МА-ГА (@ababahalamaha)

У коментарях українці також привітали Ліну Костенко:

  • "Низький уклін Вам, Ліно Василівно, за Ваші геніальні вірші... Без них ми були б біднішими... Здоров'я Вам і многіє літа!"
  • "Моя улюблена поетеса, куди б мене доля не закинула, завжди маю цю збірочку під рукою - стільки разів рятувала мене від стресів і поганського настрою. Многая літа, пані Ліно"
  • "Вітаю пані Ліну!!! Дякуємо Івану Малковичу!!!"

Нагадуємо, Ліна Костенко підписала книгу для харків'янки, яка влаштувала пікет проти Лободи. 16-річна Дарина Вдовенко отримала у подарунок книгу Ліни Костенко "300 поезій".

Також стало відомо, що співачка Onuka (Ната Жижченко) назвала свою доньку на честь видатної української поетеси Ліни Костенко.