День народження Тимошенко. Чим і досі вражає її стиль

Сьогодні, 27 листопада, відзначається день народження Юлії Тимошенко - голови партії "Батьківщина" та колишнього прем'єр-міністра. Вона святкує своє 63-річчя. Вирішив проаналізувати стиль політичної діяльності Тимошенко, який став прикладом для багатьох її колег у парламенті.

Тимошенко уже понад 25 років займається політикою. З самого початку своєї кар'єри вона постійно експериментувала зі своїм одягом, макіяжем і зачісками. Вона уміло комбінує речі, створюючи інтелектуальні образи, що зробило її ледь не "іконою стилю" Верховної Ради.

Юлія Тимошенко завжди має доглянутий вигляд, і її стиль є вишуканим і досконалим. Багато українців задивляються, як їй вдається виглядати так свіжо у свої віку.

В сучасних умовах повного масштабу війни, одяг Тимошенко переважно чорний. Вона завжди з'являється на публіці з невеликим макіяжем і в стриманих образах. Більшість її з'явлень у суспільство - це благодійні заходи, відвідини лікарень і військових частин, а також робочі візити.

Юлія Тимошенко завжди залишається вірною класиці - вона обирає жакети, сорочки, сукні, брюки і стримані пальта. Невід'ємною частиною образу 63-річної політички є взуття на високих підборах.

Цікаво, що після 24 лютого 2022 року образи Тимошенко досить часто повторюються, хоча раніше її майже ніколи не можна було побачити в одному і тому ж одязі.

Слід зазначити, що понад 20 років тому політичка почала заплітати косу на голові, що стало її візитівкою. Рідко коли можна побачити її з іншою зачіскою.

Варто зазначити, що Тимошенко стала першою і єдиной жінкою-прем'єром в історії України, а також першою жінкою, яка обіймала цю посаду в країнах СНД. Вона займала цю посаду двічі - у 2005 році і з 2007 по 2010 рік. Крім того, Юлія Тимошенко тричі балотувалася на посаду президента України - у 2010, 2014 та 2019 роках.