День юриста України 2024: історія свята, привітання у прозі, віршах та листівках

Зображення до Дня юриста України
Зображення до Дня юриста України

Щорічно в Україні 8 жовтня відзначається День юриста.

Історія свята

День юриста України – професійне свято, яке було встановлене указом президента Леоніда Кучми 16 вересня 1997 року. Це свято об'єднує юристів різних сфер діяльності, які захищають права і свободи українців. Не випадково дата свята обрана 8 жовтня, оскільки вважається, що саме цього дня у 1016 році Володимир Мономах і Ярослав Мудрий видали першу збірку законів Київської Русі під назвою "Руська правда".

День юриста вітається перш за все всі працівники юридичних і кадрових відділів підприємств, юридичних, адвокатських і нотаріальних контор, адвокати, слідчі та суди. Також свято відзначають ті, хто обрав юридичну освіту, але працює не за профілем. Багато працівників правоохоронних органів також є повноцінними юристами і тому заслужено отримують привітання.

Главним командиром підібрано найкрасивіші привітання і листівки до Дня юриста у 2024 році.

Привітання з Днем юриста у прозі

Вітаємо вас з Днем юриста! Нехай закон завжди буде на вашому боці, а життєвий шлях наповнений яскравими моментами та щастям!

***

Бажаю, щоб ваші справи завжди залишалися чесними і праведними, а поради були проникливими та мудрими. Нехай ваша шляхетна професія приносить вам лише успіх! Зі святом юриста!

***

Юрист – це не просто професія, а покликання людини. Це людина, яка може вирішувати будь-яку проблему. І саме в цей день ви відзначаєте своє професійне свято. Вітаю вас і бажаю успіхів, удачі і добробуту. Дякую вам за професіоналізм і турботу про людей!

***

Щиро вітаю з Днем юриста України! Бажаю вам невичерпного здоров'я, енергії, оптимізму і сили. Нехай у вашій кар'єрі не буде місця для помилок і поразок, а особисте життя наповниться спокоєм, щастям і любов'ю.

***

З Днем юриста! Бажаю, щоб ваше прагнення до справедливості ніколи не зникало, а всі ваші зусилля були винагороджені заслуженою повагою та вдячністю.

***

Вітаю з Днем юриста! Бажаю в цій важкій і складній професії вміння знаходити правильні рішення, бути справедливим і чесним. Покоряти нові вершини і досягати поставлених цілей.

***

З Днем юриста! Бажаю, щоб справедливість завжди перемагала, а ваш шлях був супроводжений удачею, мудрістю і підтримкою близьких.

***

Вітаю з Днем юриста! Бажаю тобі блискучих перемог у судах і завжди готових документів! І нехай твоє життя буде без "дрібного шрифту" та завжди "за буквою закону", але з великими бонусами!

***

Вітаю з Днем юриста! Бажаю, щоб твоя робота приносила радість, а життєві дороги вели до успіху, щастя і процвітання.

***

З Днем юриста! Бажаю зберігати баланс між душевним ставленням до своєї роботи і пристрастю в очах при досягненні вершин. Успіху, неймовірного щастя і щирої віри у правильну справу!

***

Бажаю, щоб на твоєму професійному шляху завжди були мудрість, удача і підтримка колег і рідних.

***

Привітання з Днем юриста 2024 у віршах

З Днем юриста вас вітаю,В праці успіхів бажаю,Хай у справах вам щастить,І у долі таланить!

***

Працюють всі юристи дуже гідно,І клієнти ними задоволені!Тому, до Дня юриста принагідно,Звучать для них найкращі компліменти!Зі святом професійним вас вітаємо,І бути "на коні" завжди бажаємо!

***

Закони всі ви чудово знаєте,Нюансів безліч правових,І справедливість ви захищаєте –Даєте негідникам під дих!Тому сьогодні, в День юриста,Вам бажаю перемог!Хай буде доля світла й чиста,Й допомагає завжди Бог!

***

З Днем юриста шлю вітання!Справдяться хай сподіванняНа великі дуже гроші,Зміни у житті хороші.Будь-яка хай Ваша справаВам приносить шану й славу.Хай клієнти щедрі будуть,Ну а судді будуть мудрі!

***

Усі закони УкраїниВи пам'ятаєте назубок,Ви справді дуже сильніІ кожен правильний ваш крок!Твоя робота – не просто гра,Бо вам потрібен повний мішокЩоб розплутати важливі справиІ вийти з казусів всіх!Тобі я хочу побажатиПеремагати у боротьбі,І завжди захищати правду.Нехай щастить завжди тобі!

***

Я вітаю особистоТебе з Днем юриста!Хай все буде просто й ясно,Справи хай ідуть прекрасно.

***

В твоїй роботі – не до сентиментів,Повинен добре знати всі закони,Важливих юридичних всіх моментівТреба пам'ятати всі канони!І все ж, попри угоди й правочиниДозволь тебе зі святом привітати!Звичайно, ти юрист. А ще – людина,Тому не забувай відпочивати!

***

За мудре слово і ясну пораду,За вірний і незгасний оптимізм,Бо вмієте все виважити до ладу,І заперечити впевнено софізм,Слова вітання шлемо від душі

Читайте також