Денієла Крейґа звинуватили в неповазі до королівської сім'ї

Інцидент стався на щорічному тенісному турнірі Вімблдон. Його відвідують відомі люди, актори та навіть монархи. Цього разу на турнірі був присутній колишній “агент 007” з дружиною акторкою Рейчел Вайс.

Саме на цьому заході поведінку подружжя сприйняли як порушення королівського етикету, що образило принцесу Уельську Кейт Міддлтон.

На турнірі до подружжя підійшла принцеса, а ті навіть не піднялися на ноги. Вони розмовляли з монаршою особою, залишаючись на своїх місцях. Така поведінка вважається неповагою до королівської особи. Про поведінку подружжя висловились й чимало публічних осіб, як редактор Daily Mail Diary Річард Іден.

Може, там і було замало місця для того, щоб Рейчел Вайс зробила кніксен, або Денієл Крейґ вклонився, але чи не варто було їм хоча б встати, щоб привітати принцесу Уельську? Крейґ міг би навіть вчинити шаленство і зняти свої темні окуляри.

Деякі британці вважають, що актори не мали виділяти принцесу, мовляв, ті часи давно позаду. Інші користувачі соціальних мереж висловили незадоволення поведінкою пари.