Депутат, який двічі воював за Батьківщину. Згадаймо Юліана Матвійчука

Українці вшановують пам'ять Юліана Матвійчука

Молодший сержант Юліан Матвійчук, позивний Бобер, помер 20 травня 2023 року від поранень, отриманих на передовій. Він був активним учасником бойових дій і мав багато заслуг перед Україною.

Юліан був добровольцем Полтавської міської ради і виконував бойові завдання у составі "Азову". Він брав участь у численних боях і здобував перемоги над ворогом.

Крім того, Юліан йшов на передову для захисту миру і незалежності України. Він був оператором-розвідником і здійснював розвідку в районі Донецька.

Юліан також був активним громадським діячем і волонтером. Він проводив вишколи для молоді та займався національно-патріотичним вихованням. Його втрата стала великим ударом для всієї України.

«Найбільше у цей час жорстокої війни мені додає сили моя сім'я та плани на майбутнє. Звичайно, що хочеться якнайшвидше вигнати ворога. Швидше повернутися до нормального життя, до наших сімей. Все це стимулює пришвидшувати такий момент. Звичайно, ще рано думати про перемогу, але вона вже не за горами.»

Юліан Матвійчук

Україна втратила справжнього героя. Юліан Матвійчук буде завжди пам'ятатися як відважний воїн і патріот. Його внесок у боротьбу за незалежність і свободу нашої країни надзвичайно великий. Його сім'я і Україна пишаються його подвигами і пам'ятатимуть його назавжди.

Ми вшановуємо пам'ять Юліана Матвійчука та усіх героїв, чиє життя забрала війна. Пам'ятайте їх і моліться за мир на нашій землі.