Депутат Держдуми РФ влаштував істерику через потрапляння російських футболістів до бази «Миротворця»

Депутат в Держдуме РФ перебуває в збудженому стані через прибуття російських футболістів до бази «Миротворця»
Депутат в Держдуме РФ перебуває в збудженому стані через прибуття російських футболістів до бази «Миротворця»

Депутат Держдуми РФ Дмитро Свищев дуже негативно зреагував на новину про те, що футболісти, тренери та керівники футбольних клубів "Зеніт" та ЦСКА були додані до бази центру "Миротворець".

Він назвав це дією своїх сусідів "абсолютно дурним і цинічним", а також зазначив, що "Миротворець" вже давно нецікавий нікому. Він висловив думку, що санкції проти українців мало турбують росіян.

Нагадаємо, що керівників, тренерів, футболістів ЦСКА та "Зеніту" було додано до бази сайту "Миротворець" через їхню участь в пропагандистській акції перед грою 8 туру чемпіонату Росії. Цей захід був організований фондом "Захисники Вітчизни" і спрямовувався на надання допомоги російським окупантам та їхнім сім'ям.

Усі футболісти виходили на матч, тримаючи за руки дітей російських окупантів.

Колишній футболіст збірної України Анатолій Тимощук долучився до допомоги російським окупантам. Він передав свою футболку з автографом організаторам аукціону, які збирають кошти для армії РФ. За футболку Тимощука заплатили 700 тисяч рублів (приблизно $7500).-

На футболці можна помітити автограф футболіста-зрадника, а також відзначку до Дня пам'яті жертв блокади Ленінграда. Ці кошти будуть направлені до Курської області.

Четверо російських футболістів отримали грамоти від Міноборони РФ за "надану гуманітарну допомогу та доставку необхідного майна для виконання бойових завдань щодо звільнення нових територій Росії". Гравців похвалила депутат Держдуми Росії Світлана Журова.

Вона відзначила тих людей, які надають допомогу, але не рекламують це, і зазначила, що благодійна допомога найчастіше надається анонімно. Вона також забезпокоєна тим, що ця допомога приверне увагу всієї країни.

Читайте також