Депутати з фракції мера Дніпра замість відрядження відпочивали на Мальдівах, – ЗМІ

Депутати фракції мера Дніпра на Мальдівах
Депутати фракції мера Дніпра на Мальдівах

Депутати з міської ради Дніпра, які належать до партії "Пропозиція", очолюваної мером Борисом Філатовим, потрапили в скандал. Замість участі у міжнародній конференції з відбудови міста, вони разом зі своїми дружинами та подругами поїхали відпочивати на розкішний курорт Vakkaru Maldives на Мальдівах. Відео цього опубліковане в Telegram-каналі "Инсайдер UA".

На відео видно, як під час відпочинку депутати насолоджуються їжею та випивають просеко. Вони також танцюють та співають патріотичні пісні.

Серед присутніх на відео видно голову фракції Філатова у міськраді Сергія Пустовія, який відповідає за земельні питання. Він був у супроводі своєї дружини Ірини та кількох інших депутатів з їхніми супутниками.

Під час відпочинку депутати з Дніпра не приховували свій розкішний спосіб життя.

Особливо помітно це на прикладі депутата від "Пропозиції" Євгена Кривошеєва, який також відповідає за землю та будівництво в мерії Філатова. Він прибув на Мальдіви зі своєю дружиною Ольгою, яка має на собі прикраси на суму понад €50 тис. (кольє Van Cleef - €12 900, браслети - €6600 та €4950, Cartier - €14 400, сережки - €4450).

Саме це відео зняв ще один депутат Дніпровської міськради Каміль Примаков з партії "Євросолідарність". На його руці видно годинник Rolex Skydweller вартістю $25 000. Його дружина Оксана прикрашена браслетами Cartier Love, Petit Modele, Pave, загальна вартість яких перевищує €150 тис.

Автори розслідування зазначають, що дозвіл на таке "відрядження" депутатам підписав сам мер Дніпра Борис Філатов. Це, як кажуть, стосувалося їхньої участі у міжнародній конференції з відбудови міста.

Читайте також