Депутатка в РФ назвала безробітних жителів «черв'яками» і зажадала повернення «таборів»

Депутат партії "Єдина Росія" назвала безробітних "черв'яками"

Депутат партії "Єдина Росія" Катерина Собканюк висловила свою думку щодо проблеми безробіття в Росії. Вона вважає, що безробітні росіяни є "черв'яками" і пропонує вирішити проблему за допомогою створення "трудових таборів". За її словами, в будівельній галузі є багато незаповнених вакансій, тому можна розглянути можливість створення таборів для безробітних. Після цих слів у залі спалахнув сміх, але депутатка закликала не сміятися, оскільки, на її думку, це серйозна проблема. Вона додала, що на будівництві не вистачає спеціалістів, таких як бетонники, арматурники, зварювальники та електрики. 

Депутатка також висловила своє обурення тим, що деякі люди користуються державною підтримкою, але не хочуть працювати. Вона наголосила, що такі люди є "черв'яками на нашому тілі". Після своїх слів вона зазначила, що можливо висловилася грубо, але таких людей дуже багато. 

Пропозиція запровадити міграцію для збільшення населення Росії

Експерти Інституту досліджень та експертизи ВЕБ - Державної корпорації розвитку запропонували уряду Росії завезти мігрантів з Африки та Латинської Америки. Вони вважають, що це допоможе збільшити населення країни. Російська влада планує до 2050 року збільшити населення до 160,2 млн осіб, але без міграції таке досягнення буде неможливим.

"Купівля квітів на 8 березня привела до загибелі $6 млрд"

Депутат Держдуми Олег Нілов заявив, що через те, що росіяни купили багато квітів на 8 березня, $6 млрд вибігли до Нідерландів і були витрачені на снаряди ЗСУ.

Подальші новини:

  • Кремль створив підрозділ для VIP-персон подалі від фронту - британська розвідка
  • У російській школі вчителі відкрили "парту героя" на честь окупанта, який сидів за вбивство
  • Депутати Держдуми пропонують звільняти від кримінального покарання за участь у війні