Детективи 2024: найкращі детективи 2024 року

З початку 2024 року вийшло чимало новинок кіно. При цьому жанри найрізноманітніші. Цікаві детективи 2024 року теж встигли вийти, хоча попереду і чимало новинок жанру.

У будь-якому випадку, детектив 2024 поєднує в собі і класику жанру, і щось нове, інтригуюче. Адже детективи 2024 мають стати гідним конкурентом для фільмів 2022-2023 років.

Нові детективи 2024 року: що слід очікувати і що вже вийшло?

Не всі нові фільми виявилися цікавими, але багато новинок вже завоювали кохання глядача. Тому цікаві та найкращі детективи вже можна скласти у ТОП.

детективи 2024

Детективи у 2024 році поєднують у собі відразу кілька жанрів, адже відбивати витрати на виробництво стає з кожним роком.

На які фільми варто звернути увагу:

  1. Твоя перша остання брехня.

  2. Брати Сунь.

  3. Відлуння.

  4. Справжній детектив: Нічна країна.

  5. Ангел помсти.

  6. Слід кілера.

  7. Смерть та інші подробиці.

Кожен із цих детективів заслуговує на окрему увагу.

Твоя перша остання брехня

Вже на початку року вийшов серіал англійського виробництва. Його прем'єра відбулася 1 січня.

У центрі сюжету одразу 2 вбивства. Головна героїня, яка втратила чоловіка, зауважує його на відео з відеоняні. Її родичі також намагаються розібратися у смерті матері. Несподівано ці дві справи переплітаються, хоча разом із цим таємниць стає тільки більше.

У сюжет серіалу ліг детектив, випущений письменником Харланом Кобеном. Загалом, це вже 6 екранізація його книг, що вже говорить про певну якість твору. При цьому були як британські, і польські адаптації цих історій.

Серіал отримав і досить добрий акторський склад. У паровому сезоні поки що вийшло 8 серій, хоча у сюжеті є ниточки, які вказують на можливе продовження.

Брати Сунь

Ще один детективний серіал, який вийшов одразу після Нового року, має досить незвичайну назву. Серіал поєднує в собі відразу несолодко жанрів, окрім детектива, ще й комедію, бойовик.

детективи 2024

У центрі сюжета звичайний хлопець із його нічим не примітним життям. Раптом до нього в гості приїжджає брат із Тайбея. Виявляється, брат давно перебуває в банді і тепер йому мати в небезпеці. Весь цей час йому загрожує невідомий ворог. Саме в цей момент і починають відбуватися жахливі події.

Одним із творців серіалу виступив Байрон У, який також займався створенням "Американської історії жахів".

У першому сезоні серіалу лише 8 епізодів. Поки що другий сезон не планується.

Ехо

Ще один серіал у жанрі детектив вийшов на початку січня, виробництво США, Disney+. Він став продовженням єдиної лінії Кіновсесвіту Marvel.

У центрі сюжету нова героїня з нелюдськими здібностями. Втім, цього разу вона має особливі потреби. Дівчина нічого не чує. Її прізвисько і лягло в назву серіалу. За хронологією, серіал починає свою розповідь після закінчення "Соколиного ока". Там же Ехо і з'явилася вперше, хоч миттю.

детективи 2024

Дівчина у своєму сольному серіалі змушена виступити проти рідного дядька, який кримінальний авторитет. Дівчині відкриваються таємниці минулого, з якими не так просто жити. Тепер Ехо має навчитися жити по-іншому.

Дівчина матиме і напарницю зі своєю історією. Корінна американка Алакуа також нічого не чує, а через травму їй складно пересуватися. До того ж у серіалі з'явилося кілька старих персонажів. Такий твіст дуже любить Netflix. У першому сезоні серіалу лише 5 серій.

Справжній детектив: Нічна країна

2024 року вийшло й довгоочікуване продовження «Справжнього детектива». Цього разу на екрани вийшов 4 сезон із новими головними героями (традиція серіалу). Слід зазначити, що серіал став культовим, і навіть має величезну армію фанатів.

На цей раз події відбуваються на Алясці. У невеликому місті пропадають люди, а потім трапляється і кілька вбивств. Ситуація швидко розгортається і з кожною серією з'являється все більше таємниць.

У головних ролях, теж традиційно для серіалу, знаменита Джоді Фостер і Калі Реіс. Другорядні персонажі теж давно відомі публіці (їх виконали не менш популярні актори).

У сезоні буде лише 6 епізодів. Виходили вони по одній серії на тиждень, і лише підвищували популярність кожної нової серії.

Ангел помсти

2024 року вийде фільм, який поверне на екрани всім відомих акторів.

2024 детективи

У центрі сюжету колишній комісар, який давно вийшов на пенсію та відійшов від справ. Головною причиною його відходу була навіть не пенсія, а неможливість працювати з іншими детективами. Намагаючись врятувати своє становище, він викрадає дитину, щоб шантажувати її матір. Жінці нічого не залишається, лише самостійно рятувати дитину.

У фільмі багато бійок, несподіваних поворотів подій та різкої зміни союзників. Все в рамках класичного детектива та бойовика. Загалом фільм може повернути у роки розквіту жанру (у 2000-ті).

Слід кілера

По вулицях Чикаго розгулює серійний вбивця, якого важко знайти та посадити. Він уже кілька років тримає все місто в страху та виставляє поліцейських безглуздими клоунами.

Раптом убивця зникає. Вбивства припиняються, але довгоочікуваний спокій так і не приходить.

Детектив, який розслідував, не може відпустити ситуацію. Вже за 5 років схожі вбивства знову починаються, але вже в Шотландії. Детектив бачить у справ загальні сценарії і вирушає до іншої країни, щоб нарешті завершити справу.

Смерть та інші подробиці

Ще один фільм у жанрі детективу вийде 2024 року, і вже обіцяє стати цікавим для любителів цього жанру.

2024 детективи

У центрі сюжетів дівчина на ім'я Імоджен Скотт. За збігом обставин вона виявляється не там і не тоді, а тому одразу потрапляє у серйозні неприємності. Несподівано її починають підозрювати у вбивстві, і навіть знаходять деякі докази.

Дівчина починає співпрацювати з відомим детективом, щоб насамперед виправдати себе, а ще допомогти розібратися у складній справі. Загалом історія нехай і цікава, але не дуже хитромудра. Цікавий для любителів класичного детективу.