«Динамо» перемогло «Рейнджерс» та пробилося у фінал кваліфікації Ліги чемпіонів

Динамо перемогло Рейнджерс у фіналі кваліфікації
Динамо перемогло Рейнджерс у фіналі кваліфікації

Київське "Динамо" здобуло перемогу над "Рейнджерс" у матчі-відповіді третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів. Команда з Києва забила два голи, завершивши матч з рахунком 2:0.

Кияни відкрили рахунок на 82-й хвилині гри. Владислав Кабаєв передав м'яч Олександру Піхальонку, який відштовхнувся від межі штрафного майданчика і забив у нижній правий кут воріт.

Через дві хвилини Назар Волошин подвоїв перевагу для киян. По завершенні гри на табло було зафіксовано перемогу "Динамо" з рахунком 2:0.

Український клуб переміг в обох матчах загальним рахунком 3:1.

Результати протистоянь:

  • Перший матч Динамо Київ - Рейндержс (1:1)
  • Другий матч Динамо Київ - Рейндержс (2:0)

У наступному раунді кваліфікації кияни зустрінуться з австрійським "Зальцбургом", який переміг нідерландський "Твенте" у третьому колі відбору.

Нагадаємо, що перший матч між командами завершився внічию 1:1. Гол "Динамо" на 38-й хвилині забив Андрій Ярмоленко після передачі від Ваната.

У другому таймі "Рейнджерс" активізувався і створив декілька небезпечних моментів, але воротар "Динамо" Георгій Бущан їх повністю зупинив. Однак на четвертій компенсованій хвилині Сіріль Дессерс зрівняв рахунок, встановивши остаточний результат 1:1.

У першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів "Динамо" також здобуло перемогу над "Партизаном" з рахунком 6:2. У наступному протистоянні кияни знову перемогли сербський клуб з рахунком 3:0, вийшовши у третій раунд кваліфікації.

Читайте також