«Динамо» програло «Ромі» в матчі Ліги Європи: допоміг Довбик

Довбик забив вирішальний гол
Довбик забив вирішальний гол

Динамо зазнало поразки в матчі проти Роми у Лізі Європи

У поєдинку проти Роми у Лізі Європи Динамо зазнало поразки з рахунком 0:1. Це вже третя поразка киян у сезоні єврокубків. Рома ж також не досягла перемоги в цьому сезоні, отримавши лише одне залікове очко у нічийному матчі з Атлетіком.

Стартовий склад Динамо був незвичайним для цього сезону Ліги Європи. У матчі проти Роми воротарем виступив Руслан Нещерет, а захисна лінія складалася з Крістіана Біловара і Костянтина Вівчаренка. Олександр Андрієвський, Валентин Рубчинський і Едуардо Герреро займали позиції хавбеків. У Роми в основному складі з'явився український форвард Артем Довбик, який став автором єдиного голу у матчі і забив свій другий гол у єврокубках після переходу до клубу.

На середині першого тайму Рома отримала пенальті, а Довбик виконав його і відкрив рахунок у матчі.

Повз напівпорожні ворота киян пройшов м'яч після удару головою Миколи Михайленка, але гол не було зараховано, оскільки гравець перебував у офсайді.

Після перерви Довбика замінив Ельдор Шомуродов.

Наступний матч Динамо проведе 7 листопада проти Ференцвароша.

Також варто відзначити, що від цього сезону кількість команд у загальному етапі Ліги Європи збільшилася до 36. Кожній команді гарантовано як мінімум вісім матчів з восьми різних суперників, а не шість матчів з трьох команд, як раніше.

Команди, які посідають від дев'ятого до 24 місця, гратимуть у двоматчевому плей-оф, щоб забезпечити собі шлях до 1/8 фіналу.

Артем Довбик - найкращий гравець "Жирони" сезону-2023/2024

У минулому сезоні Артем Довбик став найкращим голеадором Ла-Ліги у складі Жирони. Він провів 39 матчів, забив 24 голи і зробив 10 асистів.

Читайте також