«Динамо» – «Шахтар»: де дивитися трансляцію матчу

Гра «Динамо» – «Шахтар»: онлайн-трансляція матчу
Гра «Динамо» – «Шахтар»: онлайн-трансляція матчу

У неділю, 27 жовтня, у Києві відбудеться поєдинок між командами "Динамо" і "Шахтар". Гра розпочнеться о 18:00 на стадіоні "Динамо" ім. В. Лобановського.

Команда "Динамо" показала майже бездоганну гру у Прем’єр-Лізі цього сезону, за винятком нульової нічиї з "Рухом" у сьомому турі.

Матч "Динамо" - "Шахтар" відбудеться через два дні після гостьового матчу у Лізі Європи проти "Роми". Динамівці мають лише добу, щоб відновитися після цього зустрічі та підготуватися до "класичного" матчу.

Наразі "Динамо" займає лише четверту позицію в турнірній таблиці Прем’єр-Ліги після першої третини сезону. У "Шахтаря" вже є дві поразки від "Олександрії" та "Полісся" та нічия з "Вересом".

Трансляція матчу буде доступна на каналі Єдиного телепулу УПЛ ТБ та телеканалі 2+2 з початком о 17:45 за київським часом.

Статистика особистих зустрічей

Загалом, в історії проведено 196 офіційних матчів між обома командами. "Динамо" перемогло 85 разів, нічиїх було 47, а "Шахтар" - 64. Різниця м'ячів складає 257:226 на користь "Динамо".

У чемпіонаті України зіграно 72 матчі, з яких "Динамо" виграло 25, було 19 нічиїх, а "Шахтар" - 28. Різниця м'ячів складає 88:84 на користь "Шахтаря".

На полі "Динамо" в ЧУ проведено 36 матчів, з яких "Динамо" перемогло 16 разів, було 9 нічиїх, а "Шахтар" - 11. Різниця м'ячів складає 49:39 на користь "Динамо".

Читайте також