«Динамо» зіграло внічию із «Зальцбургом» і не пройшло до групового етапу Ліги чемпіонів

Футболісти Динамо та Зальцбургу на полі
Футболісти Динамо та Зальцбургу на полі

Київське "Динамо" зіграло внічию матч-відповідь плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів проти австрійського "Зальцбурга" і не отримало можливості увійти до групового етапу турніру.

Австрійці відкрили рахунок на 12-й хвилині. Адам Дагім вразив точно в правий нижній кут воріт. Через три хвилини "Зальцбург" міг збільшити свою перевагу, проте не зміг забити.

"Динамо" врівняло рахунок на 29-й хвилині. Тарас Михавко передав м'яч Владиславу Ванату, і той пробив між воротарем та правою стійкою, врівнявши рахунок 1:1.

У другому таймі українська команда контролювала м'яч та створювала шанси, зробивши вісім ударів проти чотирьох австрійських.

Не зважаючи на це, "Динамо" не змогло вийти вперед. Матч закінчився нічиєю - 1:1. Таким чином, кияни покинули Лігу чемпіонів, але продовжать виступи у Лізі Європи.

Загальний рахунок матчів: "Зальцбург" - "Динамо" - 3:1

Нагадаємо, що у першому матчі плей-офф "Динамо" поступилося "Зальцбургу" - 0:2. Хоча кияни розпочали гру активно, вони пропустили гол у першому таймі. На 29-й хвилині "червоні бики" подвоїли свою перевагу.

На початку другого тайму "Динамо" пропустило ще один гол - Олександр Караваєв зробив фол у власному штрафному майданчику, а розігування пенальті успішно завершив Шмід К'єргор.

Як уже повідомлялося, у попередньому раунді кваліфікації "Динамо" перемогло "Рейнджерс" і пройшло до фіналу кваліфікації Ліги чемпіонів.

23 липня кияни розпочали сезон 2024/25 успішно, здобувши перемогу над "Партизаном" з рахунком 6:2 в першому матчі другого кваліфікаційного раунду Ліги чемпіонів.

Після цього "Динамо" знову виграло в матчі з "Партизаном" та пройшло до третього раунду кваліфікації Ліги чемпіонів з рахунком 3:0.

Читайте також