Дмитро Кулеба підтвердив участь у засіданні Комісії Україна-НАТО

П’ятий український Президент Петро Порошенко виборов для держави статус – не приймати жодних рішень про Україну без України!

У понеділок 10 січня міністр закордонних справ Дмитро Кулеба візьме участь у засіданні Комісії Україна-НАТО. Разом з союзниками буде обговорена низка важливих питань, а також план заходів щодо стримування російської агресії.

Українські дипломати наголошують, що спілкуватимуться з представниками НАТО будуть на рівних. Альянс зацікавлений у протидії військовій загрозі від  РФ та пошуку дипломатичних рішень. Дмитро Кулеба підтвердив свою безпосередню участь у заходах. Поразки на дипломатичному фронті спонукають Росію до більш рішучих дій та нового вторгнення в Україну. 

Київ та Вашингтон вже декілька років поглиблюють співпрацю на всіх рівнях та мають намір спільно протистояти агресивним планам путінського режиму щодо нашої держави. Шантаж України, який веде очільник Кремля, не повинен бути реалізований ні при яких умовах та сценаріях. Застосування військ з різних напрямків РФ та подальша окупація українських земель не пройде, якщо уряди сусідніх країн дадуть адекватну відповідь російському диктатору.