Дніпро-1 знявся зі змагань чемпіонату України з футболу

Емблема Дніпро-1 на фоні футбольного стадіону
Емблема Дніпро-1 на фоні футбольного стадіону

Футбольний клуб Дніпро-1 вирішив знятися з участі в чемпіонаті України. Це було оголошено в листі, який був надісланий до Загальних зборів УПЛ і підписаний генеральним директором команди. Про це повідомляє sport-express.ua.

16 липня стало відомо, що клуби УПЛ проголосували за виключення Дніпра-1 зі наступного сезону турніру. Рішення потрібно було ще схвалити Українській асоціації футболу (УАФ).

Однак УАФ заявила, що наразі немає достатніх підстав для відкликання атестату Дніпра-1 на участь у клубних змаганнях в сезоні 2024/25 УПЛ.

Нарешті, Дніпро-1 самостійно вирішив знятися з участі у змаганнях Української Прем'єр-ліги.

У листі, який було адресовано Загальним зборам УПЛ, підписаний генеральним директором клубу Антоном Фурсовим, повідомлено про цю подію.

Клуб Дніпро-1 навіть не зміг розпочати запланований тренувальний збір, оскільки не зміг зібрати достатню кількість гравців, щоб скласти стартовий склад.

Нагадаємо, що ФІФА представила оновлений світовий рейтинг національних футбольних збірних після Євро-2024 та Кубка Америки. Україна втратила 24-те місце, яке раніше посідала.

Раніше стало відомо, що колишній вінгер збірної України Євген Коноплянка оголосив про завершення своєї футбольної кар'єри.

Читайте також