До фіналу конкурсу «Міс Всесвіт Південна Корея» потрапила 80-річна модель

80-річна модель на конкурсі «Міс Всесвіт Південна Корея»
80-річна модель на конкурсі «Міс Всесвіт Південна Корея»

80-річна Чой Сун Хва може стати найстаршою учасницею конкурсу "Міс Всесвіт". Вона змагатиметься з більш як 30 учасницями за право представляти Південну Корею на фіналі конкурсу, який відбудеться в листопаді цього року в Мексиці. Організація "Міс Всесвіт" зняла вікові обмеження з 2024 року, що дозволило участь жінкам будь-якого віку та скасувала заборону на участь заміжніх, вагітних жінок та матерів. Переможниця конкурсу буде визначена за допомогою системи балів, яка враховує голосування в Інтернеті та оцінки суддів.

Мати красиву зовнішність - це важливо, але думаю, також потрібно бути спокійними в душі й поважати інших... - сказала Чой Сун Хва. - Крім того, потрібно позитивно мислити. Адже так багато людей сьогодні налаштовані негативно.

У 72 роки Чой стала моделлю, а в 74 роки дебютувала на Тижні моди в Сеулі. Вона з'являлася в корейських журналах та знімалася в рекламі різних брендів. Україну на конкурсі "Міс Всесвіт" представлятиме 21-річна Аліна Пономаренко, яка перемогла на конкурсі "Міс Всесвіт Україна".

Читайте також