Дональд Трамп запускає власну соцмережу TRUTH Social

45-ий президент  США Дональд Трамп вкотре заявив про плани запустити нову соціальну платформу - соцмережа може з'явитися вже до кінця року.

Про це повідомляє BBC.

Нова соцмережа Трампа називатиметься TRUTH Social і, за його словами, повинна буде "протистояти тиранії великих технологій", які заглушають голоси конкурентів в США.

"Я створив TRUTH Social і TMTG (компанію Trump Media & Technology Group - ред.), щоб протистояти тиранії технологічних гігантів", - сказав він.

Компанія американського екс-президента Trump Media & Technology Group (TMTG) також має намір запустити в соцмережі послугу підписки на відео за запитом.

Згідно із заявою TMTG, TRUTH Social відкриється в наступному місяці, але в перший час буде доступною тільки на запрошення вже зареєстрованих користувачів. Загальний доступ до неї відкриється протягом перших трьох місяців 2022 року.

"Ми живемо у світі, де "Талібан" широко представлений в Twitter, але вашого улюбленого американського президента змусили замовкнути", - написав з цього приводу Трамп, якого все ще не розблокували в Twitter і Facebook.