Донька Фаріон розповіла, що вразило слідчих у квартирі її матері

Зауваження у квартирі матері Фаріон
Зауваження у квартирі матері Фаріон

Під час слідчих дій правоохоронці оглянули квартиру, де жила Ірина Фаріон, і були здивовані тим, що побачили. Про це розповіла донька Фаріон, Софія Семчишин, в інтерв'ю ТСН.

«Розумієте, це є така сакральна річ, куди намагаєшся нікого не пускати. Але коли зайшли слідчі, вони зауважили, що це квартира, де є мільйони книг і більше нічого... І багато меду, тому що вона любила каву з медом. Це їх так здивувало», - розповіла Софія Семчишин.

Донька також повідомила, що в квартирі було знайдено аркуш паперу, на якому Ірина Фаріон записала плани щодо випуску своєї авторської програми "Ген українців".

Мовознавиця планувала поширити відео про повстанського генерала Івана Трейка у вересні, який був останнім випуском програми, який вона встигла записати.

«Я впевнена, вона не відчувала, що станеться», - додала донька.

Раніше Софія Семчишин висловилась про сплеск суспільної уваги до ідей та висловлювань матері після її вбивства та поділилась планами на майбутнє творчості Ірини Фаріон.

Нагадаємо, що Ірина Фаріон була застрелена у Львові. Замах стався увечері 19 липня на вул. Масарика. Підозрюваною у вбивстві є 18-річний хлопець, який орендував кілька квартир у місті.

Галицький суд Львова обрав запобіжний захід для підозрюваного в убивстві Ірини Фаріон - тримання під вартою на 60 днів без права внесення застави.

Читайте також

Вода затопила пустелю Сахару (фото)
вчора, 17:34 124 переглянули
Пустеля Сахара під водою (фото)