Доньку народного депутата посадили під цілодобовий домашній арешт

Доньку народного депутата під домашній арешт
Доньку народного депутата під домашній арешт

Київський апеляційний суд змінив запобіжний захід підозрюваній у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди депутатці Київської міської ради Ярині Ар'євій з нічного на цілодобовий домашній арешт.

Ярина Ар'єва донька народного депутата від "Європейської солідарності" Володимира Ар'єва і телеведучої Наталії Фіцич. Рішення суд ухвалив сьогодні, повідомила речниця Київської міської прокуратури Надія Максимець, пише "Українська правда".

В апеляційній скарзі прокурор просив арештувати підозрювану.

Однак суд вирішив застосувати до Ар'євої цілодобовий домашній арешт. Строк дії ухвали до 22 липня.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Суд частково задовольнив апеляційну скаргу прокуратури. Скасував рішення суду першої інстанції та ухвалив нове. Застосувавши до підозрюваної запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту з носінням електронного засобу контролю", повідомила Надія Максимець.

У 2020 році Ярина Ар'єва обралася депутатом Київської міської ради від "ЄС". Навчається в Інституті міжнародних відносин Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

У травні Ярині Ар'євій повідомили про підозру у вчиненні ДТП в стані наркотичного сп'яніння. Дорожня пригода сталася 27 листопада минулого року у Києві. Депутатка наїхала на жінку-пішохода, заподіявши їй тяжкі тілесні ушкодження.

Донька нардепа визнала свою провину у ДТП, однак заперечила вживання наркотиків.

У квітні 2018 року Володимир Ар'єв отримав штраф за розворот на Хрещатику. Тоді перший заступник начальника департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький публікував відео з порушенням нардепом правил дорожнього руху у центрі Києва.

Читайте також