Дощі та грози: прогноз погоди на 20 червня

Силовий дощ і грози над Україною
Силовий дощ і грози над Україною

Очікується дощ у деяких областях

У четвер, 20 червня, очікується дощ у деяких областях України. Згідно з прогнозом Укргідрометцентру, температура повітря переважно сягатиме до 28-33° тепла.

Уночі у північних та більшості західних областей, а вдень у всій країні, крім заходу, пройдуть короткочасні дощі та грози. В окремих районах центральних, південних та східних областей можливий град та шквали швидкістю 15-20 м/с.

Вітер буде переважно південно-західний з переходом на північно-західний, швидкість його сягатиме до 7-12 м/с.

Температура повітря уночі буде коливатися від 15° до 20° тепла, а вдень становитиме 28-33° тепла. У окремих областях, зокрема у західних, північних, Вінницькій та Черкаській, температура очікується 21-26° тепла.

Погода у Київській області та Києві

У Київській області також очікується мінлива хмарність. Прогнозуються короткочасні дощі, грози та можливий град в окремих районах області. Вітер буде південно-західний зі зміною на північно-західний і швидкістю до 7-12 м/с.

Температура повітря у Київській області вночі становитиме від 15° до 20° тепла, а вдень очікується 21-26° тепла. У самому Києві температура протягом дня становитиме приблизно 22-24° тепла, а вночі – 18-20° тепла.

Читайте також