Доступні не всім: у Twitter з'явилися аудіо- та відеодзвінки

Платформа X, відома раніше як Twitter, почала запуск функції аудіо- та відеодзвінків.

Наразі ця послуга доступна обмеженій кількості користувачів, повідомляє The Verge.

"Деякі користувачі соцмережі вже отримали повідомлення про введення функції дзвінків. Крім того, в налаштуваннях додатка з'явився перемикач, який дозволяє використовувати аудіо- та відеодзвінки. Користувачі можуть вибрати, з ким вони хочуть проводити такі дзвінки. Зателефонувати можна написавши особисте повідомлення і натиснувши значок телефону в правому верхньому куті екрану", - це йдеться у повідомленні.

Дзвінки можуть бути здійснені особами з вашої адресної книги, користувачами, яких ви стежите, а також верифікованими передплатниками Premium.

Поки не відомо, наскільки широко впроваджено цей сервіс і чи він доступний для всіх користувачів, включаючи тих, хто не є платником Premium.

Власник соцмережі Ілон Маск повідомив у своєму акаунті, що ця функція на даний момент доступна лише для iOS. Пізніше той же користувач додав, що вона доступна тільки для платних акаунтів соцмережі.

Маск вже раніше натякнув на введення аудіо- та відеодзвінків для того, щоб зробити платформу універсальним "застосунком для всього". Одного разу він заявив, що ця функція буде доступна на iOS, Android, Mac і ПК.

Раніше ЗМІ повідомляли, що Ілон Маск розглядав можливість блокування сервісу для користувачів в ЄС через вимоги Євросоюзу.

Цьому, за заявою ЗМІ, передувало невдоволення технологічного мільярдера цифровим законом DSA.