Довбик забив дебютний гол у складі «Роми»

Довбик забив дебютний гол у Ромі
Довбик забив дебютний гол у Ромі

Українське "дербі" відбулося в італійській Серії А між Артемом Довбиком та Русланом Маліновським. У четвертому турі чемпіонату Італії "Рома" зіграла внічию з "Дженоа".

Довбик знову потрапив до стартового складу "Роми", а Маліновський зіграв у Серії А вже третій раз під час другого тайму. Матч відбувався в Генуї.

"Рома" атакувала вже на початку першого тайму. На 12-й хвилині Довбик спробував створити небезпеку під воротами "Дженоа". Він передав м'яч у штрафний майданчик суперника, але його удар заблокували.

На 32-й хвилині Артем був дуже близький до гола: він отримав передачу у штрафному майданчику і поцілив низом по центру воріт, але голкіпер зробив сейв.

Через п'ять хвилин Довбик забив свій перший гол за "Рому". Він підібрав м'яч і відправив його в лівий кут воріт. Воротари переглянули епізод на офсайд, але гол був зарахований.

Під час перерви між таймами Маліновський замінив Мортена Торсбю у "Дженоа".

На 53-й хвилині український нападник мав нагоду забити ще один гол: він відреагував на передачу з кутового та вдарив у ворота, але голкіпер зробив сейв. На 67-й хвилині Маліновський отримав штрафний удар, але його удар схопив воротар. Те саме сталося на 79-й хвилині - Руслан пробив низом, але голкіпер забрав м'яч.

На 81-й хвилині Довбик був замінений Ельдором Шомуродовим. Протягом гри Артем тричі вдарив по воротах, виконав одну успішну спробу дриблінгу, виграв дві повітряні дуелі і зробив дев'ять точних передач з 17.

На 90+6-й хвилині "Дженоа" змогла зрівняти рахунок. Вітінья зробив передачу Коні Де Вінтеру, який відправив м'яч в поперечину.

Маліновський продовжував грати до кінця матчу. Він виграв одну повітряну дуель і зробив 33 передачі, з яких 32 були точними.

Серія А. Четвертий тур

"Дженоа" - "Рома" 1:1

Голи: Де Вінтер, 90+6 - Довбик, 37

Читайте також