Дрони атакували Білгородську область: стали відомі наслідки

Знову атака дронів на Білгород та область

Сьогодні, 31 січня, у російському Білгороді та області стався інцидент з атакою дронів. Вибухи пролунали у селі Тишанка та на хуторі Панків Білгородської області. Про це інформує губернатор В'ячеслав Гладков у Telegram.

Окупанти звинуватили українські Збройні сили у цих нападах. "Село Тишанка Волоконовського району зазнало атаки ЗСУ за допомогою дрона-камікадзе", - стверджується у повідомленні.

За словами Гладкова, в результаті вибуху пошкоджено інфраструктурний об'єкт зв'язку. Крім того, аварійні служби розпочнуть ліквідацію наслідків.

Також губернатор повідомив про атаку БПЛА на хутор Панків Шебекинського міського округу. Внаслідок цього ніхто не постраждав, але пошкоджена лінія електропередачі. Були і відключені абоненти з восьми населених пунктів, включаючи села і хутори.

Гладков зазначив, що оперативні та аварійні служби розпочнуть ліквідацію наслідків після затвердження з міністерством оборони.

Раніше вже було повідомлено про повітряну тривогу та вибухи у Білгороді. Губернатор Гладков звинуватив Україну в обстрілах території Росії.

Також наголошується про атаку російського літака, який скинув авіабомби на Білгородську область.