Дрони СБУ атакували нафтобазу та електропідстанцію росіян

Дрони СБУ атакували нафтобазу та електропідстанцію
Дрони СБУ атакували нафтобазу та електропідстанцію

Українські дрони СБУ працювали цієї ночі у Липецькій та Білгородській областях РФ. На нафтобазі "Осколнафтопостачання" в пункті Старий Оскол та на електропідстанції "Єлецька" стався пожежа через їхню активну діяльність.

Місцеві жителі району нафтобази в Бєлгородській області цілу ніч почували гучні вибухи, а губернатор Липецької області підтвердив пожежу на електропідстанції "Єлецька". Ця підстанція живить тягові підстанції РЖД, нафтоперекачувальну станцію "Станова" та забезпечує транзит енергії між Липецькою, Орловською та Брянською енергосистемами.

«Російська промисловість, яка працює на війну проти України, залишатиметься законною ціллю для СБУ. Заходи для підриву воєнного потенціалу ворога продовжуватимуться»,

зазначило джерело.

Нагадаємо, що вночі на 13 травня було зафіксовано напад на Липецьку область з боку безпілотників, що призвело до пожежі на електропідстанції.

Також, вночі на 13 травня у Білгороді та Білгородському районі стався вибух. Система ППО спрацювала, і інфраструктура була пошкоджена, є постраждалі.

Читайте також