Двоє людей у вкрай важкому стані: показали нові фото з розгромленого росіянами терміналу "Нової пошти" під Харковом

У результаті атаки російського удару на термінал "Нової пошти" під Харковом, двоє постраждалих перебувають у дуже важкому стані.

За словами голови Харківської ОВА Олега Синєгубова, стан шести людей вважається важким, а восьми особам - у легкому та середньої важкості. Також будівля терміналу була зруйнована.

Офіс генпрокурора повідомив, що атака була здійснена двома ракетами типу С-300, що були випущені з території Бєлгородської області РФ.

За даними ДСНС, у результаті удару була значна руйнація будівлі терміналу, а також пошкоджені сім вантажних автомобілів та два напівпричепа. Була також синій вогонь з площею близько 300 кв.м.

Водночас, рятувальники повідомили, що пожежу було ліквідовано о 00:14. На місці події працювали дев'ять одиниць техніки та 47 чоловік особового складу ДСНС.

  • Російські загарбники здійснили ракетний удар на термінал "Нової пошти" у селі Коротич Пісочинської громади Харківського району. В результаті цієї атаки шестеро людей загинули, а 16 були поранені, всі вони були співробітниками "Нової пошти".
  • У ніч на 22 жовтня ворожі окупанти атакували Україну за допомогою ударних безпілотних літальних апаратів. Вони також застосували керовані авіаційні та зенітні ракети. Загінам української протиповітряної оборони вдалося знищити одну ракету та шість ворожих дронів. Про це повідомили у Повітряних силах ЗСУ.