Джей Ло похвалилась ідеальним тілом в білизні, а Квіткова показала целюліт : що публікували зірки в мережі

Знаменитості не упускають можливості активно вести свої соцмережі і часто діляться з прихильниками фотографіями зі своїх фотосесій.

Наш портал Gazeta.ua пропонує вам подивитися на найцікавіші кадри, які знаменитості опублікували на своїх сторінках протягом цього тижня.

Одна зірка, американська акторка та співачка Дженіфер Лопес, вражає нас чуттєвим образом: вона стоїть перед камерою у відвертому кольоровому комплекті відтінку шампанського. До цього образу Дженіфер додала шовковий халат, легкий макіяж і розчесала волосся до зачіски.

Блогерка-мільйонерка Даша Квіткова показала, як тіло змінилося після тренувань та позитивних змін у харчуванні. Непідтягнута шкіра замінилася на підтягнуту і підтриману фігуру.

Злата Мітчелл, донька відомої телеведучої Ольги Фреймут, поділилася світлиною в обтислій сукні рожевого кольору, яка підкреслила її пишний бюст. Дівчина виглядає досить ефектно і привертає увагу.

Не забувайте підписатися на наш телеграм канал новин - INKORR, щоб бути в курсі останніх подій і новин.

Американська супермодель і "янгол" Victoria's Secret Кендалл Дженнер вирішила засмагати у купальнику. Волосся змокрі від води, а на обличчі сонцезахисні окуляри.

Соня Євдокименко, онука відомої співачки Софії Ротару, позувала в молочному костюмі, що складався з гольфа, сорочки та спідниці. Вдягнута в такий образ, вона виглядає ніжно і жіночно.

"Міс Україна Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко демонструє свою красу в короткому топі та мініспідниці, які вона придбала у дубайського бренду за $385.

Відома українська тенісистка Еліна Світоліна знялася для Vogue Ukraine Edition. На фотографіях вона представлена у сукні максі з глибокими розрізами, а також у діловому костюмі з розстебнутою сорочкою. Еліна виглядає елегантно та стильно.

Джорджина Родрігес, наречена португальського футболіста Кріштіану Роналду, знялася для нового випуску журналу Vogue Portugal. Стилісти запропонували жінці трендові образи, зокрема, джинсовий костюм з низькоталієвими штанами і коротким жакетом, підкресленим поясом-ланцюжком.