Джин Gordon's: напій найвищої якості за старовинними рецептами

Джин Гордонс виробляють з XVIII століття, і його рецепт за цей час практично не змінився. Олександру Гордону, засновнику підприємства, вдалось підібрати досконалий порядок етапів і компонентів, тож його винахід досі займає найвищі рядки у світових рейтингах.

Перша новинка за два сторіччя

Компанія Gordon's гордиться своєю сталістю, вони використовують унікальні рецепти, яким уже понад два століття. Проте недавно вона «зрадила» своїм британським принципам. Мова про появу рожевого джину, який викликав фурор на ринку алкогольних напоїв. До цього моменту виробники експериментували з традиційними компонентами, не насмілюючись підривати традиційність напою. Проте був винайдений більш м’який та ніжний рецепт, який усього за пів року завоював шалену популярність. Усі відомі виробники приєднались до «флешмобу», і зараз можна купити рожевий джин у великому різномаїтті смаків. Бренд Gordon's не став винятком, а вперше за довгі роки додав до асортименту нову позицію.

Чим відомий джин Gordon's

Рецепт надзвичайно яскравого та чистого смаку, нехарактерного для джину, винайшли в 1769 році. Він поступово нарощував міць і розширяв ринки, але справжнього успіху досяг у ХХ столітті. Тоді напій почав отримувати різноманітні нагороди та зайнявся активною рекламною кампанією. До тієї пори за рекламників працювали чудова якість спиртного та його оригінальна, впізнавана пляшка з емблемою в вигляді голови вепра на горловині.

Лінійка джинів Гордонс

Зараз компанія пропонує чотири різновиди джину, хоча довгий час займалась лише класичним сухим, який і став головною складовою успіху компанії. Різні смаки можна порівняти, купивши оригінальні товари в маркеті важливих штук Маудау. До списку входять:

  1. London Dry. Класичний сухий джин, який залишається гордістю компанії з моменту заснування. В ньому використовують цілий набір спецій — цедру апельсина та лимону, коріандр та кардамон.
  2. Premium Pink. Оригінальний варіант з фруктово-ягідними нотами, доповненими відтінками прянощів. Відчутні червона смородина, малина, полуниця, журавлина.
  3. Sloe Gin. Алкоголь із вмістом спирту 25%, що не характерно для джинів. Проте поціновувачі відмічають тонке поєднання ялівцю з ягодами терну, які створюють на диво м’який та екзотичний букет.
  4. Spot Of Elderflower. Пряний різновид з основною нотою бузини. Проте помітний ягідний букет та довгий фруктовий післясмак. Чудово смакує у коктейлях та просто з кубиком льоду.

Всі напої Gordon's належать до преміального сегмента. Їх подають не тільки на вечірках, а й на зустрічах глав держав, на заходах в королівському палаці Британії, світських заходах. Вони входять до трійки спиртних напоїв, які мають найбільші щорічні продажі у світі, і з часом попит не спадає.