Джонсон заявив, що Байден має негайно піти у відставку

Лідер Демократів бажає кінця президентства
Лідер Демократів бажає кінця президентства

Майк Джонсон скритикував Джо Байдена і закликав його піти у відставку

Спікер Палати представників США Майк Джонсон зробив заяву щодо виходу президента Джо Байдена з президентських перегонів 2024 року. У своєму зверненні, опублікованому в соціальній мережі Х, Джонсон критикував Демократичну партію за те, що вона змусила Байдена зняти свою кандидатуру за декілька місяців до виборів. Він звинуватив демократів у зневагі до голосів понад 14 мільйонів американців, які підтримали Байдена під час праймеріз.

Джонсон також висловив своє скептицизм щодо перспектив віце-президента Камали Харріс як потенційного кандидата, звинувативши її у співучасті у "катастрофічних політичних невдачах" адміністрації Байдена. Водночас він наголосив, що США готові захищати свої інтереси незалежно від ситуації у Білому домі.

"Якщо Джо Байден не може балотуватися на пост президента, він не годиться і для президентської посади. Він повинен негайно піти у відставку. 5 листопада не може наступити незабаром", - заявив Майк Джонсон.

Нагадаємо, що 21 липня 2024 року Байден оголосив, що не буде брати участі у президентських виборах. У свою чергу, кандидат від Республіканської партії Дональд Трамп цинічно відреагував на це рішення президента США.

Читайте також