Є пошкодження та поранені цивільні: в МВС повідомили про наслідки нічних атак РФ

Вночі на 23 жовтня, російські збройні сили здійснили 19 обстрілів території України.

В результаті, вісім населених пунктів потрапили під обстріли. Про це повідомив міністр внутрішніх справ, Ігор Клименко, у Telegram.

Одним з цих обстрілів було напад на об'єкт інфраструктури в Донецькій області 22 жовтня ввечері. Підрозділам ДСНС знадобилося кілька годин, щоб загасити пожежу, яка виникла.

Також, на Херсонщині, російські військові атакували Бериславський район та Херсонський район в нічний час.

За словами Клименка, "у селах Тягинка, Придніпровське і Микільське було випущено 14 авіабомб. В результаті атаки одна людина отримала поранення. Крім того, село Кізомис також потрапило під обстріл".

У ніч на 23 жовтня в Сумській області, загарбники обстріляли Зноб-Новгородське та Стару Гуту у Шосткинському районі за допомогою мінометів. Зазначено, що приватний будинок отримав пошкодження, але немає жертв або постраждалих.

Одеська область теж стала мішенню для ворожих сил, які використали безпілотник. Завдяки протиповітряній обороні, цей безпілотник був збитий. Складське приміщення отримало пошкодження, але воно не було в експлуатації. Пожежу було приборкано рятувальниками", - додав Клименко.

У ніч на 23 жовтня 2023 року, російські військові знову атакували Україну за допомогою ударних дронів. Крім цього, були випущені керовані ракети Х-59 та безпілотник. Про це повідомили представники Повітряних сил ЗСУ.

Всі повітряні цілі були знищені українською ППО. Зазначено, що було збито 13 БпЛА Shahed-136/131, одну керовану авіаційну ракету Х-59 та один ударний безпілотник невстановленого типу.