Експерт назвав пріоритетну ціль ворога на Донбасі

Місто Часів Яр на Донеччині стало пріоритетною ціллю російської окупаційної армії. Воно не має особливого значення з військової точки зору, але з нього може розпочатися шлях ворога до більш важливих населених пунктів.

Найбільш запеклі бої наразі відбуваються за Часів Яр. Росіяни запускають ІПСО, розповсюджують інформацію, що цей населений пункт уже взято
Ворог почав використовувати там важку техніку у великій кількості, і у великій кількості ми її знищуємо

Як пояснив ветеран війни, встановлення контролю над Часовим Яром не можна буде назвати великою перемогою окупанта, але він отримає можливість просуватися далі.

Там є населені пункти, які є вкрай важливими і які втрачати дуже недобре. Зокрема, на північний захід від Часового Яру є залізниця, якою користуються наші Збройні сили. Ворог вже атакував ракетами залізничний вокзал. І неважко зрозуміти, чому вони це роблять - це наші логістичні можливості. Дуже цікавий Куп'янськ-Вузловий - залізничний хаб. Туди вони також спробують просуватися, щоб погіршити логістику

Водночас він наголосив, що ворог не припиняє спроб атакувати українські позиції на інших ділянках фронту, зокрема, на Куп'янському, Лиманському, Мар'їнському, в Кринках та Роботиному.