Екссолістка «Віа Гри» Надія Мейхер взяла прізвище чоловіка-росіянина

Надія Мейхер та її чоловік-росіянин
Надія Мейхер та її чоловік-росіянин

Надія Мейхер взяла прізвище чоловіка-росіянина

Колишня солістка гурту "Віа Гра" Надія Мейхер оголосила про зміну свого прізвища на прізвище чоловіка Михайла Уржумцева. Вона повідомила про це на своїй сторінці в Instagram.

З початку вторгнення Росії в Україну Мейхер не коментувала війну. Вона продовжувала працювати на українському телеканалі, але мовчала на цю тему. А тепер вона публічно взяла прізвище свого чоловіка, російського бізнесмена Михайла Уржумцева.

Раніше аккаунт Надії в Instagram був заблокований, тому вона створила новий, на якому тепер підписується як Уржумцева.

Нові захоплення Надії Мейхер

В останній час Мейхер в своєму блозі активно ділиться духовними темами, голосовими практиками та екстрасенсорикою. Вона заявила, що змінила сферу своєї діяльності. Раніше вона писала вірші та прозу, але тепер стверджує, що це було не її творіння, а "послання з простору". Тепер вона передає людям "божественні послання".

Сама співачка почала писати поезію та прозу у 2006 році, і стверджує, що не вигадувала їх сама. Це були послання, які приходили "з простору", через її життєвий та містичний досвід. Вона не здогадувалася, що це було навчання найвищими силами, які допомагали їй створювати "божественні послання" як для всіх, так і за запитом індивідуально.

Мовчання щодо війни

Наразі не відомо, де зараз перебуває Надія Мейхер. Деякі вважають, що вона за кордоном. Вона продовжує мовчати про війну в Україні. Хоча вона іноді веде свої соцмережі українською мовою, переважно вона використовує російську та англійську мови.

Читайте також