Еріка Трампа підозрюють у великому шахрайстві у Нью-Йорку

Сина колишнього президента США Дональда Трампа Еріка звинувачують у навмисному завищенні вартості елітної нерухомості в престижних районах штату Нью-Йорк з метою отримання фінансової вигоди.

Під час президентства свого батька Ерік найчастіше перебував у тіні своїх старших братів та сестер. Він був зосереджений на управлінні сімейним бізнесом.

Проте трирічне розслідування, проведене генеральним прокурором Нью-Йорку Летицією Джеймс, тепер дає право підозрювати Еріка у великих махінаціях.

Джеймс на початку січня 2022 року подала 160-сторінкову обвинувальну заяву до суду Нью-Йорку.

Вона небезпідставно стверджує, що має «істотні докази» того, що Ерік регулярно завищував вартість певних активів у особистих інтересах.

З багатьох активів, на які посилається Джеймс, включаючи пентхаус колишнього президента, офісну вежу на Манхеттені та кілька полів для гольфу, вона докладно зупиняється на забудові під назвою Seven Springs у Вестчестері.

Ерік Трамп ввів аудиторів та підрядників в оману, що призвело до того, що вони значно завищили вартість Seven Springs.

За словами Джеймс, ці оцінки значно «оздоровили» сімейний бюджет Дональда Трампа.

Незважаючи на факти, діти та найближче оточення колишнього президента Трампа постійно спростовують розслідування генеральної прокурорки, називаючи його політично мотивованим полюванням на відьом.

Судові засідання невдовзі мають пролити світло на дуже неприємне питання для сім'ї Дональда Трампа.

Якщо припущення обвинувальної сторони підтвердяться, Еріку Трампу загрожують серйозні санкції, включаючи арешт нерухомості та великі заставні суми.