Єрмак розкрив деталі "теплої" розмови Зеленського з Трампом

Зеленський та Трамп ведуть дружню бесіду
Зеленський та Трамп ведуть дружню бесіду

Керівник Офісу президента України Андрій Єрмак у інтерв'ю "Європейській правді" розповів про співпрацю з командою Дональда Трампа та підготовку до президентських виборів у США.

Єрмак підтвердив, що українська влада підтримує зв'язки з обома провідними партіями США: "Ми спілкуємося з обома партіями і це є стратегією та політикою президента України і всієї команди".

Вона була дуже гарна. Вона була дуже тепла, Я би сказав.

За словами Єрмака, під час розмови президент Трамп висловив підтримку після нападу на нього та привітав з номінацією від республіканської партії.

Керівник ОП наголосив на важливості роботи з обома кандидатами: "Дуже важливо, щоб обидва кандидати мали план української перемоги і стратегію досягнення цієї перемоги".

Він чітко розуміє, що це війна і Америка підтримує та продовжуватиме підтримувати Україну.

Щодо можливого візиту Трампа в Україну, Єрмак сказав, що це буде важко, але він має запрошення. Він також допустив можливість візиту переможця виборів після інавгурації.

Єрмак наголосив на важливості двопартійної підтримки України в США: "Ми дуже цінуємо підтримку американського народу та двопартійну підтримку в конгресі".

Він також заявив, що наразі Україна не бачить сенсу в прямих переговорах з Росією.

Читайте також