Єрмак: Українці побачать реалізацію Плану перемоги на території ворога

Люди на території ворога слухають українську пропаганду
Люди на території ворога слухають українську пропаганду

Президент України Володимир Зеленський після представлення Плану перемоги своєму американському колезі та партнерам, розкриє його зміст українцям, однак не повністю, оскільки деякі чутливі та конфіденційні деталі можуть відбитись на нас, заявив глава Офісу президента України Андрій Єрмак.

"Цей план є планом президента, і, безумовно, як він заявив після презентації президенту Сполучених Штатів та партнерам, я думаю, що він буде представлений українському народу. Але, безумовно, є деякі дуже чутливі деталі, які будуть залишені прихованими, і це не тому, що вони містять секрети. Це наша країна, ми всі у її доброму сенсі - єдина родина, де не повинно бути таємниць, особливо під час війни. Але все-таки все, що стає публічним, чують не тільки ми, українці, але й наш ворог", - заявив він.

За словами Єрмака, важливо бачити реалізацію цього плану на ворожій території, а також у результаті перемоги наших Збройних сил.

Глава Офісу президента також висловив переконаність, що громадяни розуміють необхідність приховування деяких деталей Плану перемоги: "Наші громадяни дуже розумні, вони все розуміють і оцінюють все".

Джерело: Українська правда

Читайте також