Євро-2024: Україна не змогла пробитися до фіналу

Прапор України на турнірі Євро-2024
Прапор України на турнірі Євро-2024

Юнацька збірна України з футболу вилетіла з Євро-2024

У пів-фіналі збірна України з футболу U-19 програла команді Франції з рахунком 0:1. Обидві команди досягли цієї стадії без поразок. Українці почали турнір з двома нічиїми, а потім впевнено перемогли чемпіонів Європи - італійців. Французи стали найрезультативнішою командою у своїй групі.

Переломним моментом матчу став гол Валентина Атангана на початку другого тайму

Гравці Франції зуміли забити гол на початку другого тайму. Французи виконали стандартний положення і швидко переграли захист збірної України, щоб потужно пробити головою у ворота. Цей гол став логічним завершенням наполегливої гри французів і дозволив їм вийти вперед у рахунку.

У першому таймі тільки українці створили небезпечні моменти, але не змогли забити гол. Французи відкрили рахунок в другому таймі і українці не змогли відігратися.

Поразка в півфіналі означає, що Україна знову відбувається з юнацького Євро. Незважаючи на це, збірна України продемонструвала високий рівень гри під керівництвом тренера Дмитра Михайленка. Команда забезпечила собі участь у чемпіонаті світу U-20. У фіналі зустрінуться Франція і Іспанія, які здолали своїх суперників у важкій боротьбі.

Нагадаємо, що Іспанія U-19 також вийшла у фінал Євро-U19, забивши гол перемоги у додатковий час.

Читайте також