Феодосія після удару по нафтобазі: Барієв оцінив реакцію населення на можливу паливну кризу

Пожежа на нафтобазі в Феодосії
Пожежа на нафтобазі в Феодосії

Атака на нафтобазу у Феодосії викликає занепокоєння серед населення Криму

Ситуація з паливом в окупованому Криму стає приводом для хвилювань серед мешканців півострова після атаки на нафтобазу у Феодосії. Хоча поки що немає ажіотажу, але деякі люди вже думають про можливі проблеми та роблять запаси.

Про це повідомив голова Кримськотатарського ресурсного центру Ескендер Барієв.

"Повну оцінку ми зможемо дати після того, як у Криму з'являться серйозні проблеми з паливом. Феодосійська нафтобаза є одним з найважливіших сховищ палива. Проте, наразі немає видимих проявів ажіотажу з паливом", - заявив Барієв.

У той же час Барієв повідомив, що населення Криму все ж починає замислюватися про можливі проблеми з паливом.

За його словами, деякі люди вже роблять запаси. Атака на нафтосховище Феодосії стала дуже помітною, дим був видно навіть з інших районів Криму. Це свідчить про те, що Україна продовжує атакувати військові об'єкти у Криму. Люди вважають, що в Криму не буде спокою доти, поки його не деокупують.

За словами Барієва, більшість мешканців Криму найбільше хвилюється про свій комфорт. Вони хочуть мати достатньо палива та продуктів харчування. Поки що пожежа на нафтобазі у Феодосії не мала значного впливу, але люди постійно зазначають зростання цін на продукти.

Читайте також