Finsfera: зручний сервіс та доступні кредити

Завдяки мікрофінансовим організаціям, таким як Finsfera https://finsfera.ua/, отримання невеликих кредитів на короткий термін перестало бути складним завданням, яке забирає багато часу, як це було раніше. Отримати позику можна через інтернет за кілька кліків миші у будь-який час.

Слід зазначити, що Finsfera – це офіційно працююча в Україні організація, яка має ліцензію від НБУ, тому повною мірою заслуговує на довіру. Давайте докладніше розглянемо, що вона собою являє, як отримати в ній кредит і які є переваги його послуг.

Що таке Finsfera і як отримати кредит

Finsfera не є банком. Усі послуги компанії зводяться лише до надання клієнтам мікрокредитів у розмірі до 14 тисяч гривень терміном до 1 місяця. На відміну від банків, вимоги до позичальника тут набагато менш суворі. Фактично, щоб отримати позику, від вас вимагається тільки паспорт та ІПН.

Оскільки оформлення та отримання кредиту здійснюються онлайн, вам також необхідно мати пластикову картку, на яку буде зарахована сума, яку ви запитуєте, а також смартфон або комп'ютер з доступом в інтернет. Процес подання заявки не потребує будь-яких специфічних знань. Необхідно пройти лише кілька простих кроків:

  1. Перейти за посиланням на сайт та вказати суму та термін повернення.
  2. Почати подання заявки та підтвердити свій номер телефону.
  3. Вказати реквізити банківської картки.
  4. Авторизуватись через систему BankID.
  5. Перевірити анкетні дані та надішліть заявку.
  6. Після отримання відповіді (через 5-10 хвилин), якщо вона позитивна, прийняти умови договору.

Як тільки кредит буде оформлено, кошти надійдуть на вашу картку. Для новачків весь процес зазвичай займає близько пів години або навіть менше.

Переваги Finsfera

Насамперед зазначимо, що компанія працює вже досить тривалий час і має гарну репутацію. Крім того, є низка інших важливих моментів, на яких вам варто звернути увагу:

  • сервіс працює автоматично, завдяки чому отримати гроші можна у будь-який момент, коли вони вам будуть потрібні;
  • умови кредиту прозорі – ви ще до подання заявки бачите реальну суму до повернення;
  • Finsfera рідко відмовляє своїм клієнтам у наданні кредиту;
  • для новачків є спеціальна пропозиція – кредит під 0,01% на день;
  • служба підтримки працює цілодобово.

Завдяки таким умовам Finsfera має велику популярність, що є ще одним позитивним показником компанії.

Хто може отримати кредит у Finsfera

У МФО, як уже було сказано вище, у клієнтів набагато більше шансів, ніж у банків. Зокрема, у Finsfera отримати кредит можуть::

  • пенсіонери та пільговики;
  • люди, які працюють неофіційно;
  • студенти та інші категорії населення, яким часто відмовляють банки.

Головна вимога – щоб на момент подання заявки вам уже виповнилося 18 років. Якщо після отримання кредиту ви будете відповідально ставитися до умов договору та своєчасно погашати заборгованість, МФО Finsfera стане для вас надійною фінансовою підтримкою у важкі часи!