Фонд молодіжної ініціативи «Надія» та Фонд Парамонова доправили до прифронтових лікарень сучасне обладнання

Апарат, доставлений фондами «Надія» та Парамонова до лікарень
Апарат, доставлений фондами «Надія» та Парамонова до лікарень

Українські лікарні отримали нове медичне обладнання

Лікарні, що знаходяться біля лінії фронту, отримали новітнє медичне обладнання завдяки гуманітарній місії організацій, таких як БФ молодіжної ініціативи "Надія" та Фонд Дениса Парамонова.

Медичні заклади у Донецькій, Харківській, Дніпропетровській та Чернігівській областях отримали апарати для штучної вентиляції легень, штучні нирки Prismaflex, апарати для непрямого масажу серця EasyPulse, апарати для вакуумної терапії і зарядні станції.

Засновник благодійного фонду Денис Парамонов відзначив, що лікарні, що знаходяться біля фронту, потребують підвищеної уваги і отримують нове обладнання, яке дозволить покращити якість медичних послуг і сприятиме полегшенню роботи медиків.

Голова наглядової ради фонду "Надія" Валерій Дубіль відзначив, що гуманітарні місії з постачання медичного обладнання проводяться в прифронтових областях, де медики рятували життя поранених військових та цивільних осіб.

Медичне обладнання, яке було передано лікарням, дуже важливе для врятування життя поранених осіб. Штучні нирки, апарати штучної вентиляції легень та для непрямого масажу серця вже довели свою ефективність.

Благодійники подякували українським медикам за їхню працю та відновлення тисячам поранених військових і цивільних осіб.

Читайте також