Гарріс почала випереджати Трампа в ключових штатах - опитування

Виборці важать за підтримку Гарріс
Виборці важать за підтримку Гарріс

Віцепрезидентка США Камала Гарріс переганяє кандидата в президенти від Республіканців Дональда Трампа в ключових штатах, результати в яких часто вирішують долю президентських виборів, згідно з опитуванням CNN/SSRS.

За даними опитування, Гарріс переганяє Трампа у Вісконсині, Джорджії, Мічигані і Неваді, але її перевага там є незначною. У Пенсильванії обидва кандидати мають однакову кількість голосів, а в Аризоні Трамп випереджає Гарріс на 5%.

Більшість виборців у ключових штатах довіряють Трампу в питаннях економіки та імміграції, а Гарріс переганяє Трампа в питаннях захисту демократії, абортів і репродуктивних прав.

Понад половина виборців визнала політику Трампа надто екстремістською, тоді як такий висновок про Гарріс зробило менше половини респондентів.

Дональд Трамп був офіційно номінований кандидатом від Республіканської партії на з'їзді партії в липні, а Камала Гарріс стала символічною номінанткою від Демократичної партії на посаду президента США на з'їзді демократів у серпні. Гарріс розпочала виборчу кампанію ще влітку, якщо врахувати, що президент Джо Байден оголосив, що не буде балотуватись на другий термін.

Джерело: Європейська правда

Читайте також